Shame (UK)

Landmark

6/6/2018

Om Artist

Det barskeste britiske bandet i dag? Ingen introvert skruing på knotter her; Shame er et utrolig forfriskende pust der de hoier og skriker og vræler og henger i barisen i taket. Nok jåleri, endelig litt god, gammeldags pønk/rock!

Den unge London-kvintettens debutalbum «Songs of Praise» er akkurat ute, og det til strålende anmeldelser over hele linja. Her hjemme trillet feks Aftenposten terningen til 6: «Songs of praise er et glitrende debutalbum fra fem unge artister som ikke vil eller trenger å ta snarveier, og som evner å lage riktig bra musikk uten jåleri. Det er en sjelden glede å oppdage.»

Ryktet som et av Londons aller beste nye liveband resulterte i konserter med band som The Fall, King Gizzard og Fat White Family, på Pitchfork i Paris og Eurosonic – alt før de hadde sluppet en eneste singel.

Shame gjorde flere overbevisende konserter i Norge i 2017 med spillejobber på by:Larm, Slottsfjell, Øya og Pstereo. «Festivalens største åpenbaring for min del var de fem engelske tenåringene i Shame … De oser av formidlingstrang, sult og energi med en god bunke låter som har mye av det beste med engelske musikktradisjoner i ryggmargen. De er vel strengt tatt ikke et punkband, men det føltes slik etter konserten, mente Ruben i P3 om by:Larm-konserten. Nå har turen endelig kommet til Bergen, og det er bare å glede seg til Shame inntar Landmark 6.juni!

Kjøp billett